Πάρτι για τον… Γκάλη!

Πάρτι για τον… Γκάλη!

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε πρεμιέρα στο πρώτο «Nick Galis Cup» o Άρης, επικρατώντας με σκορ 66-48 της Μπάνβιτ, μπροστά στα μάτια του... Θεού του ελληνικού μπάσκετ. Κορυφαίος ο Βεζένκοφ με 25 πόντους

Πάρτι για τον… Γκάλη!
Ωραίος ο νέος Άρης! Με «όπλο» την πολύ καλή τους άμυνα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησαν 66-48 της Μπάνβιτ, στην πρεμιέρα του πρώτου «Nick Galis Cup». Κορυφαίος για τους «κίτρινους» ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 25 πόντους!

Με ένα σερί 4-0 ξεκίνησε την αναμέτρηση η Μπάνβιτ, με τον Άρη να κόβει από νωρίς τα… αστεία και να κάνει με τον Βεζένκοφ ένα δικό του 7-0 (7-4). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν έχασαν το προβάδισμα, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με το υπέρ τους 16-11. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμη καλύτερα για τους «κίτρινους» στη δεύτερη περίοδο, καθώς με την καλή τους άμυνα έκαναν ένα επιμέρους σκορ 17-2, με τη διαφορά να «εκτοξεύεται» στους 20 πόντους (33-13)! Μέχρι τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 35-18.

Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης