Έκανε «σεφτέ» μόλις έφυγε ο Τσιώλης: Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-0

Έκανε «σεφτέ» μόλις έφυγε ο Τσιώλης: Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-0

Καπετάνος και Κλέιτον πέτυχαν τα πρώτα φετινά τους γκολ και η Ξάνθη, στο πρώτο της ματς μετά την απομάκρυνση Τσιώλη, έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού

Έκανε «σεφτέ» μόλις έφυγε ο Τσιώλης: Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-0
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Νίκος Νεντίδης. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μπαξεβανίδης δεξιά στην άμυνα, ο Κομεσίδης αριστερά και οι Λισγάρας, Καρυπίδης στα στόπερ. Οι Λουσέρο, Φλίσκας στα χαφ και μπροστά τους οι Ολιβέιρα, Ρούντι, Σολτάνι. Στην κορυφή ο Καπετάνος.

Από τη μεριά του, ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε το 4-3-3. Ο Στρατηλάτης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Γεωργιάδης κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Τόμας το αριστερό και οι Κώτσιος, Πίντερ αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους οι Ρούμπεν Γκόμεζ, Ζίτο, Βούκσεβιτς και στην επίθεση οι Μιλοσάβλιεβ, Κονέ ήταν στα άκρα και ο Μάντζιος στην κορυφή.

Λίγα πράγματα, γκολ η Ξάνθη

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πολλά να δείξει στους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο ή που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Το ματς ήταν κακό, οι φάσεις λίγες και μοναδική αξιόλογη φάση το γκολ της Ξάνθης. Ο Καπετάνος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά στο 2', ενώ στο 20' οι ακρίτες ζήτησαν πέναλτι πάνω στον ίδιο παίκτη.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης