Πώς ένα ορθογραφικό λάθος μπορεί να καταστρέψει ένα τατουάζ

Πώς ένα ορθογραφικό λάθος μπορεί να καταστρέψει ένα τατουάζ

Φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε» τατουάζ με λανθασμένο το όνομα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Πώς ένα ορθογραφικό λάθος μπορεί να καταστρέψει ένα τατουάζ
Τα τατουάζ  τα κάνουμε για να έχουμε πάντα στο σώμα μας κάτι ή κάποιον που αγαπάμε πολύ ή που θαυμάζουμε. Τι γίνεται όμως όταν το τατουάζ έχει ορθογραφικά λάθη; Με την έξυπνη ατάκα «Think before you ink», (Σκέψου πριν  βάλεις το μελάνι), η βρετανική εφημερίδα Independent παρουσιάζει φανατικό οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φαίνεται ότι ήταν θαυμαστής του απερχόμενου προπονητή της ομάδας σερ Άλεξ Φέργκιουσον.



Ο νεαρός άντρας θα μετανιώνει για μια ζωή με το ορθογραφικό λάθος που έκανε στο μπράτσο του ο καλλιτέχνης του τατουάζ, αφού χτύπησε λάθος το όνομα του προπονητή και έγραψε Sir Alex Feguson, αντί το σωστό Ferguson.

Κλείσιμο


Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι πρώην ποδοσφαιριστής και υπήρξε ο αγαπημένος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1986 μέχρι και το καλοκαίρι του 2013, που αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί.

Ο καλλιτέχνης που έγραψε το τατουάζ ήταν σωστός ως προς τις ημερομηνίες που ο 72χρονος Σκωτσέζος προπονητής ήταν στην ομάδα, αλλά προφανώς δεν γνώριζε καλά το επίθετό του και έτσι έγραψε: «Manchester United. Sir Alex Feguson. The Impossible Dream. 1986-2013».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης