Βίντεο: Πανηγύριζε το γκολ κι εξαφανίστηκε από προσώπου γης!

Βίντεο: Πανηγύριζε το γκολ κι εξαφανίστηκε από προσώπου γης!

Ούτε ο... μάγος Χουντίνι δεν θα κατάφερνε να κάνει τέτοιο «κόλπο» 

Βίντεο: Πανηγύριζε το γκολ κι εξαφανίστηκε από προσώπου γης!
Έφυγε μόνος του μπροστά σαν βέλος... Πέρασε κάθε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ. Αμέσως άρχισε να τρέχει για να το πανηγυρίσει. Έτρεχε, έτρεχε, ήθελε να πάει προς την κερκίδα που τον αποθέωνε, πήδηξε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου και... εξαφανίστηκε! 




Από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκε από το πλάνο της κάμερας που τραβούσε τον πανηγυρισμό του ο ποδοσφαιριστής Τζόελ στη Βραζιλία. Όμως, όχι δεν αποφάσισε ξαφνικά να κάνει τον Χουντίνι ή τον Κόπερφιλντ, απλώς ήταν άτυχος. Δεν γνώριζε ότι πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, υπήρχε μια τρύπα, που ήταν σκεπασμένη με μουσαμά και δεν φαινόταν.

Κλείσιμο
Ο Τζόελ πανηγύριζε το δεύτερο γκολ της Κορτίμπα στην νίκη της με 3-1 επί της Σάο Πάολο, σε αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη. Ευτυχώς η πτώση δεν προκάλεσε τον τραυματισμό του στράικερ, που βγήκε από την αρκετά βαθιά τρύπα με την βοήθεια των υπευθύνων του γηπέδου και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε προληπτικά από τον προπονητή του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης