Europa League: Πρεμιέρα με το δεξί θέλουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Στόχος η έκπληξη για τον Αστέρα Τρίπολης

Europa League: Πρεμιέρα με το δεξί θέλουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Στόχος η έκπληξη για τον Αστέρα Τρίπολης

Στις 20:00 η σέντρα στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκό-Ντιναμό Μοσχας) και Κωνσταντινούπολη (Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης) - Στις 22:05 ξεκινά ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ντιναμό Μινσκ

Europa League: Πρεμιέρα με το δεξί θέλουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Στόχος η έκπληξη για τον Αστέρα Τρίπολης
Μόνο η νίκη είναι ο στόχος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη σημερινή πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων του Europa League. Το τριφύλλι και ο Δικέφαλος του Βορρά, που αντιμετωπίζουν Ντιναμό Μόσχας και Ντιναμό Μινσκ αντίστοιχα, παίζουν εντός έδρας και αν θέλουν να διατηρήσουν ακέραια τα όνειρά τους για πρόκριση πρέπει να κατακτήσουν το «τρίποντο». Σαφώς πιο δύσκολο είναι το έργο για τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι Αρκάδες καλούνται να κάνουν το ντεμπούτο τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο γήπεδο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ισχυρή Μπεσίκτας

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας (20:00, ΑΝΤ1)

Ένα καλό αποτέλεσμα αναζητά απόψε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Καλλονή και τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Η Ντιναμό Μόσχας αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους «πράσινους» καθώς πρόκειται για μια ομάδα επιπέδου Champions League, η οποία παρά τις σημαντικές απουσίες της είναι παραμένει αρκετά επικίνδυνη.

Κλείσιμο
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταστρώσει τα πλάνα του γύρω από το 4-2-3-1. Την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπιστεί ο Κοτσόλης με αμυντικό δίδυμο τους Μέντες, Σίλντενφελντ, δεξί μπακ τον Τριανταφυλλόπουλο και αριστερό τον Νάνο. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Λαγός, Πράνιτς με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Ζέκα, Ατζαγκούν, Ντίνα και στην κορυφή τον Καρέλη.

Με 4-2-3-1 θα παρατάξει την ομάδα του και ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Ο Μπερεζόφσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελούν από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Μπούτνερ, Ντουγκλας, Σάμπα και Μανόλεφ, Σε ρόλο αμυντικών χαφ θα ξεκινήσουν οι Γιουσούποφ, Νομπόα και την τριάδα πίσω από τον Κοκόριν, οι Τζούτζακ, Κοκόριν, Ιόνοφ.

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Μινσκ (22:05, Novasports 2)

Τον στόχο του ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο φετινό Europa League έθεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ. 

Φαινομενικά οι Λευκορώσοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του 11ου ομίλου, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο και αυτό πρέπει να κάνουν απόψε οι Θεσσαλονικείς. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τους Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Γκολάσα. Έτσι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα και Ρατς. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Τζιόλης, με τους Μακ και Σαλπιγγίδη στα Πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Περέιρα, εφόσον ο τελευταίος δεν προφυλαχθεί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Μάρτενς, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Τζανδάρης και Παπαδόπουλος. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζουραβέλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Γκούτορ, Κοντσεβόι, Μπαγκουρά, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς και ο παλιός γνώριμός μας από τον Άρη, Ουντότζι. 

Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης (20:00, Novasports 1)

Η ξέφρενη πορεία του Αστέρα στην Ευρώπη συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη και στο Ολυμπιακό Στάδιο «Ατατούρκ» με αντίπαλο την Μπεσίκτας του Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο Κροάτης προπονητής θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Τόλγκα κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας τους Ισμαϊλ Πέδρο Φράνκο ή Σίβοκ, Ερσάν και Μότα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Νέτζιπ, Χάτσινσον και πιο μπροστά η τριάδα θα αποτελείται από τους Γκιόκχαν, Ογκιουζχάν, Ολτσάι με τον Μπα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Στάικος Βεργέτης θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-2-3-1. Την εστία των Αρκάδων θα υπερασπιστεί ο Κοσίτσκι, με τους Ζησόπουλο, Γκοιάν στο κέντρο της άμυνας, τον Λούι στο δεξί άκρο και τον Παντελιάδη στο αριστερό. Μουνάφο και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικό χαφ, με τους Μάσα, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά πιο μπροστά στην τριάδα και τον Πάρα στην κορυφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης