Έγραψε ιστορία ο Τσάβι!

Έγραψε ιστορία ο Τσάβι!

Την 142 συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε ο Τσάβι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ κι έπιασε στην κορυφή τον Ραούλ, ενώ ξεπέρασε τους Γκιγκς και Κασίγιας.

Έγραψε ιστορία ο Τσάβι!
Έφτασε μία ανάσα από το να αφήσει το καλοκαίρι την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά κι αποτελεί εδώ και χρόνια τον... εγκέφαλό της. Μετά και τις πιέσεις του Λουίς Ενρίκε παρέμεινε  τελικά στην αγαπημένη του Βαρκελώνη κι ενώ σε λίγους μήνες κλείνει τα 35 χρόνια, συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει ιστορία. 

Ο λόγος φυσικά για τον Τσάβι, που ήταν στο βασικό σχήμα της Μπάρτσα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ κι έφτασε αισίως τις 142 συμμετοχές σε τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (χωρίς να υπολογίζονται προκριματικοί γύροι). Πλέον ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον μεγάλο Ραούλ και θέλει μία ακόμα συμμετοχή για να μείνει μόνος πρώτος. 

Ο Τσάβι ξεπέρασε έτσι τόσο τον Ράιαν Γκιγκς, όσο και τον Ίκερ Κασίγιας που τον είχε ισοφαρίσει προσωρινά χθες (16/9) στο ματς με τη Βασιλεία, φτάνοντας τις 141 συμμετοχές, ενώ πολύ πίσω βρίσκονται οι Κλάρενς Ζέεντορφ (125), Πολ Σκόουλς (124), Ρομπέρτο Κάρλος (120) και Κάρλες Πουγιόλ (115).

Κλείσιμο
Παρ' όλα αυτά ο Γκιγκς παραμένει πρώτος σε συνολικές συμμετοχές στη διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων δηλαδή και των προκριματικών γύρων με 151 στο ενεργητικό του κι ο Τσάβι τον ακολουθεί με 148. Στις 144 βρίσκεται ο Ραούλ, ενώ τις 143 έφτασε ο Κασίγιας την Τρίτη. 

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης