Αναστασιάδης: Ο ΠΑΟΚ να τους κάνει να φαίνονται μικροί

Αναστασιάδης: Ο ΠΑΟΚ να τους κάνει να φαίνονται μικροί

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της Ντινάμο,  στην επιστροφή του κόσμου στην Τούμπα αλλά και στη σημασία μιας νίκης στο ξεκίνημα των ομίλων

Αναστασιάδης: Ο ΠΑΟΚ να τους κάνει να φαίνονται μικροί
Ο τεχνικός του Δικεφάλου αρχικά αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της Ντινάμο. «Τερμάτισε στη δεύτερη θέση, παίζει πλέι οφ, έχει μπροστά της μία ομάδα που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, την Μπάτε Μπόρισοφ. Είναι καλή ομάδα, πειθαρχημένη, όμως η ετοιμότητα των ομάδων θα φανεί αύριο".

Για τους Γκολάσα και Παπαδόπουλο και πόσο έτοιμοι είναι είπε: «Ο Γκολάσα δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει στο παιχνίδι αυτό. Δεν βοηθά και ο καιρός. Ο Παπαδόπουλος είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, κάνει αρκετές μέρες προπόνηση, είναι και έμπειρος. Θα το δούμε στην πορεία πόσο είναι έτοιμοι και πότε μπορούν να βοηθήσουν. Το ίδιο και ο Κίτσιου, που μπήκε στο πρόγραμμα προχθές. Το σημαντικό είναι πως όλοι είναι καλά».

Για τη σημασία μίας νίκης στο ξεκίνημα και για το αν μπορεί η ομάδα κάτι το παραπάνω: Εμείς θα προσπαθήσουμε, στο κομμάτι της Ευρώπης που είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ να κάνουμε περισσότερα από τις προηγούμενες χρονιές. Τώρα δεν είναι ώρα να λέμε αυτά τα πράγματα. Εμένα δεν μ’ αρέσει να μιλάω για το αύριο. Τώρα τι κάνουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Εμένα με προβληματίζει το γήπεδο. Τώρα με τη βροχή προβληματιζόμαστε τι πρέπει να κάνουμε. Θα κάνουμε προπόνηση, θα χαλάσει το γήπεδο. Και μετά πρέπει να κάνουν και οι αντίπαλοι προπόνηση. Σκεφτήκαμε να πάμε στην Μεσημβρία, κι αυτό θα ήταν ταλαιπωρία. Έχω ευαισθησία με το γήπεδο».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης