Ο Καρεμπέ για τον Κασίγιας

Ο Καρεμπέ για τον Κασίγιας

«Είναι ένας μεγάλος γκολκίπερ και ένας παίκτης-σύμβολο για την Ρεάλ, όμως από την άλλη πρέπει να ξέρει το πότε να σταματάει κανείς» δήλωσε ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Ο Καρεμπέ για τον Κασίγιας
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός που... πολιορκήθηκε για μία δήλωση και από τους Ισπανούς μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων για τον άσο της Ρεάλ σχολίασε πως «σίγουρα ο Κασίγιας είναι ένας μεγάλος γκολκίπερ και ένας παίκτης-σύμβολο για την Ρεάλ, όμως από την άλλη πρέπει να ξέρει το πότε να σταματάει κανείς.

Εάν νιώθει πως δεν μπορεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με πριν και πως δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα το σωστό είναι να μην συνεχίζει. Αυτό είναι όμως κάτι που πρέπει να το δει ο ίδιος και η ομάδα».

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ και γενικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, εισέπραξαν πολλά συγχαρητήρια για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ατλέτικο.

Κλείσιμο
Συγχαρητήρια από την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης και όχι μόνο. Ο ίδιος ο Καρεμπέ ήταν πολύ ευχαριστημένος, όπως και τα μεγάλα στελέχη της ΠΑΕ. Φυσικά πανευτυχής ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, που συνεχάρη θερμά παίκτες και Μίτσελ μετά τον αγώνα.

Πηγή:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης