Σιμεόνε: «Δυνατός ο Ολυμπιακός»

Σιμεόνε: «Δυνατός ο Ολυμπιακός»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών του στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος του ματς - «Για εμάς τα πράγματα περιπλέκονται», είπε ο τεχνικός της Ατλέτικο

Σιμεόνε: «Δυνατός ο Ολυμπιακός»
Απογοητευμένος από την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του Μίτσελ, που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί η ομάδα του τρία γκολ. 

Όσον αφορά τις πιθανότητες των Ισπανών για πρόκριση δήλωσε πως πλέον οι Πειραιώτες είναι σε θέση ισχύος ενώ τα πράγματα για την Ατλέτικο περιπλέκονται. 

Αναλυτικά : 

- Κατά πόσο ήταν ρίσκο το να αλλάξετε τερματοφύλακα και κατά πόσο αυτό το ροτέισον στον «άσο» θα συνεχιστεί; 

«Δεν το θεωρώ μεγάλο ρίσκο, διότι παίζουμε δύο ματς μέσα στην εβδομάδα, είχαμε έξι μήνες να παίξουμε δύο ματς μέσα σε μία εβδομάδα. Οπότε δεν θεωρώ ότι εμπεριείχε πολύ ρίσκο. Από εκεί και πέρα βλέπω τα παιχνίδια ξεχωριστά και κάθε φορά θα κρίνω τι πρέπει να κάνω σε κάθε περίπτωση». 
Κλείσιμο

- Στην αρχή του β' μέρους η ομάδα σας μπήκε δυνατά και κατά πόσο οι αλλαγές που έγιναν και κυρίως αυτή του Τσέτρσι έριξε τον ρυθμό; 

«Δεν συμφωνώ με αυτό, θεωρώ ότι σε όλο το ματς είχε πολλές ευκαιρίες η Ατλέτικο. Ο Ολυμπιακός ήταν δυνατός, πήρε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που θα τον βοηθήσει στο υπόλοιπο της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα ανταποκριθούμε». 

- Τι έκανε τόσο καλά ο Ολυμπιακός και τι δεν έκανε η ομάδα σας; 

«Εκείνο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια την οποία είχε ο Ολυμπιακός και όχι εμείς».

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης