Αφελάι: Ονειρική η νίκη του Ολυμπιακού

Αφελάι: Ονειρική η νίκη του Ολυμπιακού

Στην εμφάνιση του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ιμπραΐμ Αφελάι με τον Ολλανδό να τονίζει πως οι Πειραιώτες έδειξαν σήμερα πως ήταν καλύτεροι από την Ατλέτικο.

Αφελάι: Ονειρική η νίκη του Ολυμπιακού
Ο σκόρερ του 2-0 για τον Ολυμπιακό μιλώντας μετά το παιχνίδι και τον τεράστιο θρίαμβο των πρωταθλητών επισήμανε: «Ακόμα και αν θεωρήσουμε πως η Ατλέτικο είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό, απόψε φάνηκε το αντίθετο. Παίξαμε πολύ καλά και το αποτέλεσμα ήταν ονειρικό».

Για το γεμάτο Καραϊσκάκης: «Είχα ακούσει πολλά θετικά πράγματα για το κοινό του Ολυμπιακού αλλά αυτό που έζησα ήταν απίστευτο. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ακόμα και το ζέσταμα δεν σταματούσαν να τραγουδάνε.,με τέτοιον κόσμο και παίζοντας όπως σήμερα μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Για τους στόχους: «Πρέπει να προχωράμε κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα ο κόσμος θα πρέπει να χαίρεται την μεγάλη νίκη, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι πολύ κοντά».

Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό: «Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν ,μπορούμε να το προβλέψουμε. Το σίγουρο είναι πως έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους φιλάθλους και θα προσπαθήσω να το απολαύσω».  

Πηγή:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης