UEFA: «Ο Ολυμπιακός έριξε... αναίσθητη την Ατλέτικο»

UEFA: «Ο Ολυμπιακός έριξε... αναίσθητη την Ατλέτικο»

Μαύρα τα βλέπουν με το... καλημέρα οι Ισπανοί τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έβαλε δύσκολα στην Ατλέτικο και στο θέμα της πρόκρισης! Πρώτο θέμα στην UEFA - Για... κόλαση μιλά η ABC

UEFA: «Ο Ολυμπιακός έριξε... αναίσθητη την Ατλέτικο»
Θρίαμβος του Ολυμπιακού και... πανικός στους Ισπανούς, αφού τονίζουν πως η ήττα της πρεμιέρας μπορεί να βάλει σε μπελάδες την Ατλέτικο, αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

O Mίτσελ έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα, πήρε τα εύσημα, ενώ... κράξιμο πέφτει για την αμυντική λειτουργία της Ατλέτικο... Αξίζει να σημειωθεί, πως η νίκη του Ολυμπιακού αποτέλεσε πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Αξίζει να σημειωθεί, πως η ABC τονίζει πως η Ατλέτικο υπέκυψε στην κόλαση της Αθήνας, ενώ παράλληλα αποθεώνει την τακτική του Μίτσελ. Οπως υποστηρίζει, ο Ισπανός κόουτς, παγίδευσε την ομάδα του Τσόλο και δεν την άφησε να παίξει το παιχνίδι που ξέρει. 

AS
Κλείσιμο
: «Η Ατλέτικο τα βρήκε δύσκολα στην Ελλάδα. Τρία γκολ του Ολυμπιακού και απογοητευτικό ντεμπούτο της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα γκολ του Γκριεζμάν στο τέλος έκανε λίγο πιο μικρό τον θρίαμβο του Μίτσελ»

Marca: «Ο Μίτσελ έβαλε πολύ δύσκολα στον Τσόλο. Η Ατλέτικο έπεσε στην Αθήνα και το μέλλον της στον όμιλο έγινε... εντυπωσιακά περίπλοκο. Είναι από αυτές τις ήττες που θα σε... ακολουθεί σε όλο τον όμιλο, αφού ήρθε από άμεσο ανταγωνιστή για την πρόκριση»

Mundodeportivo: «Η Ατλέτικο έπεσε στην Αθήνα. Τρία αμυντικά λάθη την καταδίκασαν από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό. Τα γκολ του Μάντζουκιτς και του Γκριεζμάν αποδείχθηκαν μάταια...

Elconfidencial: «Ο Ολυμπιακός έκανε δύσκολα τα πράγματα για την ανήμπορη Ατλέτικο. Εξαιρετική η ομάδα του Μίτσελ, πολύ κακό ξεκίνημα για τους Μαδριλένους»

Sport: «Η Ατλέτικο έκανε λάθη και ο αποτελεσματικός Ολυμπιακός δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα. Η άμυνα δεν άφησε τη την Ατλέτικο να ξεκινήσει με νίκη το Τσάμπιονς Λιγκ»

El Pais: «Η Ατλέτικο έπεσε στην Αθήνα. Ο Σιμεόνε ηττήθηκε από τον Μίτσελ, αφού ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ»

Lequipe: «Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ατλέτικο σε ένα... αδέξιο ξεκίνημα των πρωταθλητών Ισπανίας. Πολύ καλός ο Ολυμπιακός, η Ατλέτικο «ξύπνησε» μετά την είδοδο του Γκριεζμάν»

Gazzetta dello Sport: «Η Γιούβε δεν πρέπει να ανησυχεί για την Ατλέτικο, αλλά για τον Ολυμπιακό ή καλύτερα, όχι μόνο για την Ατλέτικο, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Εκπληκτικό αποτέλεσμα, με την Ατλέτικο να... κοιμάται στο πρώτο μισάωρο»

UEFA: «Ο Ολυμπιακός έριξε... αναίσθητη την Ατλέτικο, σε ματς θρίλερ με πέντε γκολ. Μαζουακού και Αφελάι σκόραραν νωρίς κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μήτρογλου εξασφάλισε τη νίκη. Το γκολ του Γκριεζμάν ήρθε πολύ αργά για την Ατλέτικο...»

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης