«Μαγικό» ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο Champions League: 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης!

«Μαγικό» ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο Champions League: 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Συγκλονιστική εξέλιξη: Το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» με γκολ του Μαζουάκου στο 13' και στο 31' ο Αφελάι έκανε το σκορ 2-0 - Μείωσε ο Μάντζουκιτς στο 38', αλλά ο Μήτρογλου «σκότωσε» τους «ροχιμπλάνκος» στο 73' - Μείωσε ο Γκριεζμάν στο 86' - Αριστοτεχνικό στήσιμο από τον Μίτσελ

«Μαγικό» ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο Champions League: 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης!
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τ' όνομα, αλλά ο Ολυμπιακός τη χάρη!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην περσινή φιναλίστ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μαγικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 3-2 στην πρεμιέρα!


Κλείσιμο


Μαζουάκου (13') και Αφελάι (31'), έπειτα από εξαιρετικές κομπίνες και ο Μήτρογλου στο 73ο λεπτό «εκτέλεσαν» τους «ροχιμπλάνκος», οι οποία είχαν βάλει... φωτιά στο παιχνίδι με τους Μάντζουκιτς (38') και Γκριεζμάν, που μείωσε στο 86'.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, μαζί με τον κόσμο που γέμισε το «Καραϊσκάκη», δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα!



Το ματς

Το 4-4-2 των «ερυθρόλευκων» δεν άφηνε χώρους στους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ οι ίδιοι αντιπαρέρχονταν επιτυχώς στην αντίπαλη πίεση. Επιπροσθέτως, ο πρωταθλητής Ελλάδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με δυνατό αριστερό σουτ του Μαζουάκου από τα 25 μέτρα, που έστειλε την μπάλα στη γωνία του Όμπλακ.




Η Ατλέτικο, που έδειχνε πλήρως αιφνιδιασμένη, απείλησε με μια κεφαλιά του Μάντζουκιτς που πέρασε πάνω από το δοκάρι (17'), αλλά στο 31' το φαληρικό στάδιο σείστηκε για δεύτερη φορά: ο Τσόρι γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Μήτρογλου την άφησε να περάσει και ο Αφελάι πλάσαρε ωραία για το 2-0, για να μειώσουν οι Ισπανοί στο 38' με κεφαλιά τον Μάντζουκιτς, τον οποίο «έχασε» η άμυνα του Ολυμπιακού.

Η είσοδος του Γκριεζμάν στην επανάληψη έκανε ακόμη πιο επικίνδυνη την Ατλέτικο, όμως οι αλλαγές των Φουστέρ (για Τσόρι) και Ντινγκά (για Αφελάι) έδωσαν στον Ολυμπιακό υπεροπλία στο κέντρο και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξαναβρούν τα χαμένα τρεξίματά τους τους, να κρατήσουν την μπάλα και να αποφορτίσουν την άμυνά τους από την πίεση.

Ο Κασάμι στο 73' σε ρόλο... Αφελάι έδωσε την ασίστ από δεξιά στον Μήτρογλου για το 3-1, με εξαιρετικό γύρισμα και τελείωμα του «Γερμανού», με τον Γκριεζμάν να μειώνει απλώς στο 86' σε 3-2.




Διαβάστε περισσότερα στο http://www.sport-fm.gr/article/ti-gonatise/786770












 \















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης