Ενας στους τρεις ποδοσφαιρόφιλους πιστεύει ότι μπορεί να γίνει προπονητής

Ενας στους τρεις ποδοσφαιρόφιλους πιστεύει ότι μπορεί να γίνει προπονητής

Ο μέσος Ευρωπαίος οπαδός καταναλώνει περίπου έξι ώρες την εβδομάδα συζητώντας έναν αγώνα είτε με φίλους είτε με συναδέλφους του

Ενας στους τρεις ποδοσφαιρόφιλους πιστεύει ότι μπορεί να γίνει προπονητής
Ενας στους τρεις Ευρωπαίους φίλους του ποδοσφαίρου (34%) πιστεύει ότι έχει αρκετές γνώσεις, για να γίνει ένας κορυφαίος επαγγελματίας προπονητής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Samsung, με αφορμή την ανάπτυξη της νέας ποδοσφαιρικής εφαρμογής, Kick.

Η έρευνα διεξήχθη από την onepoll.com τον Αύγουστο σε σε σύνολο 1.000 φίλων του ποδοσφαίρου στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία.

Κατά την παρακολούθηση ενός αγώνα ένας στους πέντε τείνει να επηρεάζεται τόσο βαθιά από την εξέλιξή του, ώστε να υποδεικνύει στους φίλους του τις αποφάσεις που ο ίδιος θα έπαιρνε, αν είχε τη θέση του προπονητή. Το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 44% (ένας στους δύο), όταν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, λαμβάνονται αμφιλεγόμενες αποφάσεις. Επιπροσθέτως, ένας στους τέσσερις (22%) θα φωνάξει προς την κατεύθυνση της τηλεόρασής του, σχετικά με την απόδοση των παικτών.

Κλείσιμο
Η επίδειξη των γνώσεών τους, ωστόσο, δεν εξαντλείται κατά τη μετάδοση ενός αγώνα, με την έρευνα να αναδεικνύει ότι ένας μέσος Ευρωπαίος οπαδός καταναλώνει περίπου έξι ώρες την εβδομάδα συζητώντας έναν αγώνα είτε με φίλους είτε με συναδέλφους του. Συγκεκριμένα οι Ιταλοί είναι εκείνοι που εκδηλώνονται με περισσότερο πάθος και παραδέχονται ότι συζητούν οχτώ ώρες την εβδομάδα γύρω από το ποδόσφαιρο. Αντιθέτως, οι Γάλλοι καταναλώνουν τον λιγότερο χρόνο, με περίπου τέσσερις ώρες συζήτησης την εβδομάδα.

H εφαρμογή Kick παρέχει πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πραγματικό χρόνο, όπως και σε σχετικό ειδησεογραφικό περιεχόμενο. Είναι διαθέσιμη στα smartphones και τα tablets της Samsung. Επίσης είναι συμβατή με τις Smart TVs της εταιρείας. Προσφέρει μία νέα εμπειρία θέασης, κάνοντας εύκολη τη μεταφορά περιεχομένου και πληροφοριών από το smartphone ή το tablet απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας πληροφορίες για ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου και πρωταθλήματα, όπως η Premier League στην Αγγλία, η ιταλική Serie A, η League 1 στη Γαλλία, η Bundesliga στη Γερμανία και η ισπανική La Liga.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης