Σιμεόνε: Το πιο δύσκολο ματς αυτό με τον Ολυμπιακό

Σιμεόνε: Το πιο δύσκολο ματς αυτό με τον Ολυμπιακό

O Ντιέγκο Σιμεόνε αποθέωσε τον Μιτσελ και τόνισε ότι το παιχνίδι της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι το πιο δύσκολο για την Ατλέτικο στον όμιλο

Σιμεόνε: Το πιο δύσκολο ματς αυτό με τον Ολυμπιακό
Σιμεόνε και Σουάρεθ... υποκλίθηκαν σε Ολυμπιακό, Μίτσελ και Καραϊσκάκη, υπογραμμίζοντας τις εμφανείς και σημαντικές δυσκολίες και παγίδες που κρύβει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ειδικά ο "Τσόλο" μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ισπανό τεχνικό και τους πρωταθλητές Ελλάδας, λέγοντας πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι το πιο δύσκολο ματς στον όμιλο.

Ο Σιμεόνε επισήμανε για:

Το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης και τις εκτιμήσεις πριν από αυτόν για έλλειψη δυναμισμού αλλά και το ρόστερ:
Πάντα κοιτάζω την πραγματικότητα. Ότι έχω μπροστά μου εκείνη την στιγμή. Χτίζουμε ακόμα την ομάδα. Έχουμε νέους παίκτες και ενώ κάποιοι έφυγαν. Προσπαθούμε να τους περάσουμε την φιλοσοφία που θέλουμε και να δέσουμε τα νέα χαρακτηριστικά στο υπάρχον υλικό. Ο σκληρός πυρήνας που έχουμε ως ομάδα και ως λογική δεν αλλάζει.

Κλείσιμο
Τη νέα πρόκληση με Ολυμπιακό και τις σκέψεις για ροτέισον: Ναι. Είχαμε λίγο χρόνο μετά το ματς του Σαββάτου. Όσοι δεν έπαιξαν πολύ το Σάββατο προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα το βράδυ και το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί θα αποφασίσουμε για τις αλλαγές. Το εάν θα υπάρξουν και ποιές μπορεί να είναι. Πρέπει να σας πω ότι είναι πολύ δύσκολο ματς. Το πιο δύσκολο του ομίλου λόγω της έδρας που παίζουμε, του αντιπάλου αλλά και του μικρού διαστήματος που υπάρχει από το ματς με την Ρεάλ.

Το γεγονός πως η Ατλέτικο πέρυσι πήγε στον τελικό και ότι αυτό έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη: Προσωπικά πιστεύω πως δεν ισχύει. Προφανώς και κάναμε μία πολύ καλή σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη. Τώρα όμως είναι νέα χρονιά. Ξαναρχίζουμε. Ξεκινάμε από την αρχή. Ζούμε καθημερινά την ομάδα. Την χτίζουμε κάθε μέρα. Το κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε ως διαφορετικό. Ως μοναδικό. Μέσω της... ανάγνωσης του παιχνιδιού και του αντιπάλου να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται στο ματς μας.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης