Μίτσελ: Είμαστε έτοιμοι, δεν φοβόμαστε, πάμε για τη νίκη με την Ατλέτικο

Μίτσελ: Είμαστε έτοιμοι, δεν φοβόμαστε, πάμε για τη νίκη με την Ατλέτικο

«Έχουμε την εμπειρία και πιστεύουμε στον εαυτό μας» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός - «Δεν με φαντάζομαι να λέω στους παίκτες μας πριν το παιχνίδι "παιδιά πάμε να χάσουμε"»

Μίτσελ: Είμαστε έτοιμοι, δεν φοβόμαστε, πάμε για τη νίκη με την Ατλέτικο
Μήνυμα σιγουριάς για τον αυριανή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο έστειλε ο προπονητής των ερυθρολεύκων στη συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με το αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την πρεμιέρα. Έχουμε την εμπειρία και πιστεύουμε στον εαυτό μας» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ισπανού τεχνικού, ο οποίος έδειξε ότι σέβεται αλλά δεν φοβάται τους περσινούς φιναλίστ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ενδεικτική της ψυχολογίας του Μίτσελ ενόψει της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν η απάντησή του για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι το ίδιο επιθετικός με πέρυσι: «Πιστεύω πως ναι. Δεν με φαντάζομαι να λέω στους παίκτες μας πριν το παιχνίδι 'παιδιά πάμε να χάσουμε'. Εάν τους το λέγαμε αυτό θα έλεγαν ο 'παππούς τα έχει χάσει'».
Κλείσιμο



Παρόλα αυτά χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι καλώντας τους φιλάθλους να αντιληφθούν το μέγεθος της Ατλέτικο κοιτώντας το νικηφόρο αποτέλεσμά της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης το Σαββατοκύριακο: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια στον όμιλο είναι δύσκολα. Ίσως το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Ισπανία (σ.σ. Ρεάλ-Ατλέτικο 1-2), βοηθάει να καταλάβει όλος ο κόσμος το μέγεθος της ομάδας την οποία αντιμετωπίζουμε αύριο. Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα».

Σε καθάρα τεχνικό επίπεδο σημείωσε ότι η Ατέλτικο «δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη. Είναι το ίδιο ακριβώς: Μια πολύ καλή ομάδα. Άλλαξε παίκτες αλλά συνεχίζει να παίζει το ίδιο καλά. Παίζουν ένα ομαδικό παιχνίδι γι' αυτό και δεν μπορείς να καταλάβεις τις αλλαγές των παικτών».
 
Μιλώντας γενικότερα για τον φετινό όμιλο του Ολυμπιακού σε σχέση με τον περσινό ανέφερε ότι «μοιάζει πολύ ο όμιλος καθώς ξέρουμε από την αρχή ότι οι οι ομάδες από τα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας είναι πολύ δυνατές. Ενώ εμείς και πέρυσι στην προετοιμασία έπρεπε να ενσωματώσουμε πολλά παιδιά. Είχαμε πολλές αποχωρήσεις και αφίξεις. Μοιάζει η κατάσταση με την περσινή σεζόν».

Όταν ρωτήθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους για το τι έχει ο Σιμεόνε και παρουσιάζει τόσο καλή ομάδα ο Μίτσελ απάντησε: «Οφείλεται σε τρία απλά πράγματα: Γνωρίζει πολλά χρόνια την Ατλέτικο, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και το πιο σημαντικό, είναι το αφεντικό».
 
Στην τελευταία ερώτηση ο Μίτσελ υπογράμμισε ότι η Ατλέτικο είναι ο αιώνιος αντίπαλος της Ρεάλ και όχι η Μπαρτσελόνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης