Ηρόδοτος: «Μία χούφτα ανεγκέφαλοι...»

Ηρόδοτος: «Μία χούφτα ανεγκέφαλοι...»

Θέση για τα επεισόδια στην Αλικαρνασσό πήρε με ανακοίνωσή του ο Ηρόδοτος, κάνοντας λόγο για ανεγκέφαλους που δεν τον εκφράζουν και δεν γίνεται να τον... εκπροσωπούν ως σύλλογο στις κερκίδες.

EKAB: Το ασθενοφόρο έφτασε στον 46χρονο φίλαθλο μέσα σε τέσσερα λεπτά
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως, μετά την λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το σοβαρό τραυματισμό του φίλαθλου της ιστορικής ομάδας του Εθνικού. Δυστυχώς ένα μεμονωμένο περιστατικό ήταν αρκετό για να χαλάσει την όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού.

Επίσης ήταν αρκετό να αμαυρώσει την προσπάθεια όλων εμάς που ανιδιοτελώς υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό των ποδοσφαιριστών της ομάδας και κυρίως την ιστορία του συλλόγου μας. Μία 'χούφτα' ανεγκέφαλων που θέλουν να ονομάζονται 'φίλαθλοι', δεν εκπροσωπούν το ύφος και το ήθος του συλλόγου μας. Καταδικάζουμε τις πράξεις τους και καλούμε τους υγιείς φιλάθλους κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να απομονώσουμε όλους αυτούς που με τέτοιες πράξεις προσβάλλουν τον σύλλογο.  

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή απο το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα (αστυνομία, τηλεοπτικές κάμερες κ.λ.π.) προκειμένου απο εδώ και στο εξής να διασφαλίσει τις καταλληλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας, κάνοντας γνωστό ότι τέτοιους φίλαθλους δέν τους έχει ανάγκη και φυσικά η ομάδα μας δεν τους χρειάζεται.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης