ΑΕΚ: Δεν καίγεται για μεταγραφή, αλλά…

ΑΕΚ: Δεν καίγεται για μεταγραφή, αλλά…

Υπό προϋποθέσεις η ΑΕΚ θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση επιθετικού, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει επαφές με 1-2 παίκτες. Τι «παίζει» με Αλμέιδα, επικοινωνία Δέλλα με Κατσουράνη

ΑΕΚ: Δεν καίγεται για μεταγραφή, αλλά…
Από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ντέγιαν Λέκιτς έπαψε να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αφού ο Σέρβος φορ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην νεοφώτιστη της Primera Division, Εϊμπάρ. 

Από την πλευρά του, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες, ώστε να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της «Ένωσης». 

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε νέα συνάντηση που θα έχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, όπου θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα για το αν πρέπει να κινηθούν για την προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή στο υπάρχον ρόστερ. 

Κλείσιμο
Το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ένας σέντερ φορ, ο οποίος όμως θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια διάφορα σενάρια που θέλουν τον «Δικέφαλο» να εξέτασε την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, αλλά το κασέ του άγγιζε το 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως στους Τούρκους. 

Διαβάστε περισσότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης