Καλοί και ελεύθεροι «μπαλαδόροι» ψάχνουν ομάδα

Καλοί και ελεύθεροι «μπαλαδόροι» ψάχνουν ομάδα

Ποδοσφαιριστές σαν τον Βαλντές και τον Ανελκά, ικανοί να κάνουν τη διαφορά, δεν έχουν κλείσει ακόμη σε κάποια ομάδα και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους 

Καλοί και ελεύθεροι «μπαλαδόροι» ψάχνουν ομάδα
Οι περισσότερες ελληνικές ομάδες -και όχι μόνο- βιάζονται να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όπως έγινε άλλωστε και φέτος. Ίσως όμως θα έπρεπε να περιμένουν πριν κλείσουν συμφωνίες με παίκτες αμφιβόλου αξίας ίσα-ίσα για να υπογράψουν με κάποιον, καθώς εκείνοι που είναι ελεύθεροι, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία αρκετοί εξα αυτών, μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. 

Ποιος δεν θα ήθελε για τερματοφύλακα τον Βίκτορ Βαλντες που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και η συμφωνία του με την Μονακό χάλασε την τελευταία στιγμή; Ή έναν από τους καλύτερους πορτιέρο του πρόσφατου Μουντιάλ, τον Γκιγέρμο Οτσόα; Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Γερμανό Τιμ Βίζε.

Από αμυντικούς αξίζει να αναφέρουμε τον Ντιέγκο Λουγκάνο αρχηγό της Εθνικής Ουρουγουάης και με γεμάτο βιογραφικό σε Γαλλία, Τουρκία και Αγγλία, τον δικό μας Γιούρκα Σεϊταρίδη, αλλά και τον πάλαι ποτέ «βράχο» της Ατλέτικο Μαδρίτης Πάμπλο Ιμπάνιεθ.

Κλείσιμο
Στους μέσους ξεχωρίζουν ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Αλού Ντιαρά, οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης που δεν χρειάζονται συστάσεις, ο Στεφάν Μπιά και ο παλιός μας γνώριμος Ρούντολφ Σκάτσελ.

Στην επίθεση αίσθηση προκαλεί ακόμη το όνομα του Νικολάς Ανελκά, ενώ Πάντελιτς, Ιακουίντα, Κλάσνιτς μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε άμυνα. Ελεύθερος είναι και ο Άγγελος Χαριστέας.

Αναλυτικά μερικοί από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι: 

Τερματοφύλακες: Γκιγέρμο Οτσόα, Βίκτορ Βαλντές, Τιμ Βίζε

Αμυντικοί: Αμπντεσλάμ Ουαντού, Πάμπλο Ιμπάνιεθ, Τάιτους Μπραμπλ, Γουίλιαμ Γκαλάς, Αντρέ Ντοσένα, Ντιέγκο Λουγκάνο, Γιούρκας, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Ζερμέν Πέναντ

Μέσοι: Αλού Ντιαρά, Άαρον Μοκοένα, Στεφάν Μπιά, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, Ρούντολφ Σκάτσελ, Γιώργος Καραγκούνης

Επιθετικοί: Ντάριους Βασέλ, Βινσέντσο Ιακουίντα, Αφόνσο Άλβες, Άγγελος Χαριστέας, Νικολάς Ανελκά, Ιβάν Κλάσνιτς, Μάρκο Πάντελιτς, Σόλα Αμεόμπι, Τζον Κάριου, Αντρέι Βορονίν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης