Ιάκωβος Αγγελίδης: Θα γίνουν αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Ιάκωβος Αγγελίδης: Θα γίνουν αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ μίλησε ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης - Για τις μεταγραφές, τον Σαββίδη, τον Αθανασιάδη, τον Αναστασιάδη...

Ιάκωβος Αγγελίδης: Θα γίνουν αλλαγές στον ΠΑΟΚ
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης χωρίς να κάνει κάποια εισαγωγή ζήτησε από τους εκπροσώπους του Τύπου να του απευθύνουν ερωτήσεις για να γίνει πιο εύκολα η επικοινωνία. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου αρχικά ρωτήθηκε για τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

 «Αρχικά όταν είχα πάει Ισραήλ είχα αποφασίσει να μείνω 2-3 χρόνια για να κάνει κάποιες αλλαγές. Τελικά έμεινα λίγο παραπάνω εκεί, για προσωπικούς λόγους είχα αποφασίσει πριν από ένα χρόνο ότι θα έφευγα από το Ισραήλ. Η περίπτωση του ΠΑΟΚ ήρθε τυχαία, έκανα μία έρευνα για την ομάδα και τον ιδιοκτήτη και θεώρησα ότι με την εμπειρία που έχω από την Μακάμπι θα βοηθήσω και τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές».

Για την διάρκεια του συμβολαίου του και το μπάτζετ:
Κλείσιμο
«Οι όροι της συμφωνίας μου με τον ΠΑΟΚ είναι εσωτερικό θέμα. Όσον αφορά το μπάτζετ έχω καταλάβει τα όρια. Υπάρχουν και οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ το financial fair play και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε απ' αυτά τα πλαίσια».

Για το πλάνο και την φιλοσοφία του: «Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ποδοσφαιρική οργάνωση που θα ακολουθεί τα ψηλότερα επαγγελματικά στάνταρ. Είναι σημαντικό να μην ξεφεύγει από το financial fair play. Ο ρόλος μου είναι να αξιολογήσω τον τρόπο λειτουργίας σε όλα τα τμήματα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους. Αυτό δεν γίνεται σε 1-2 μήνες, θέλει χρόνο. Δεν θα περιμένουμε φυσικά για να κάνουμε αλλαγές, ότι βλέπουμε ότι πρέπει να διορθωθεί θα διορθώνεται. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με βάση από τις Ακαδημίες και έμπειρους παίκτες που να διεκδικεί το πρωτάθλημα σε ετήσια βάση και να έχει επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία».

Διάβασε περισσότερα στο:  gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης