Οσα δεν ξέρετε για τον Φαλκάο (pics & vids)

Οσα δεν ξέρετε για τον Φαλκάο (pics & vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το μεγάλο μπαμ με τον Ραδαμέλ Φαλκάο και το gazzetta.gr παρουσιάζει όσα δεν ξέρετε για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Οσα δεν ξέρετε για τον Φαλκάο (pics & vids)
Πήρε το όνομα του από Βραζιλιάνο άσο του παρελθόντος

O Koλομβιανός άσος γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1986 στην πόλη Σάντα Μάρτα, από τον Ραδαμέλ και την Καμένζα Γκαρσία! Ο πατέρας του, πρώην αμυντικός ποδοσφαιριστής με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη αλλά και την πλούσια κώμη του, ήταν φανατικός οπαδός του Βραζιλιάνου άσου Ρομπέρτο Φαλκάο που τότε έπαιζε στη Ρόμα. Λίγους μήνες μετά έγινε το Μουντιάλ στο Μεξικό και ο πατέρας Ραδαμέλ ενθουσιασμένος από το ίνδαλμα του, έδωσε στο γιο του όνομα Φαλκάο, ως ενδιάμεσο στο Ραδαμέλ και στο Γκαρσία. Τελικά όταν άρχισε να μεγαλώνει ο γιος του, υιοθέτησε το Φαλκάο ως επίθετο.



Κλείσιμο
Τον απέρριψε ο Αγιαξ

Ο Φαλκάο κατά καιρούς δοκιμάστηκε από διαφορετικές ομάδες, αλλά η πρώτη ήταν ο Αγιαξ σε ηλικία 11 ετών, αλλά απορρίφθηκε. Tελικά υπέγραψε δύο χρόνια αργότερα, στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Κολομβίας Λανσέρος Μπογιάκα κι έκανε ντεμπούτο στις 28 Αυγούστου 1999, σε ηλικία 13 ετών και 199 ημερών, ρεκόρ για αυτό το επίπεδο του κολομβιανού ποδοσφαίρου

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή στην Ρίβερ Πλέιτ

Ο Αγιαξ τον απέρριψε, όχι όμως και η Ρίβερ Πλέιτ που τον ανακάλυψε με την Εθνική Κολομβίας κάτω των 17 και τον πήρε σε ηλικία 15 ετών, τον Φεβρουαριο του 2001 για σχεδόν 400.000 ευρώ. Εκεί πήρε το παρατσούκλι El Tigre που του αρέσει μάλιστα πολύ και απαντά όταν κάποιος τον φωνάζει έτσι. Πάντως το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα άργησε κάπως, καθώς έγινε το 2004. Στην Ρίβερ Πλέιτ είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Τον Νοεμβριο του 2005 σε ματς κόντρα στη Σαν Λορέντσο έπαθε ζημιά στους χιαστούς. Κι όταν επιχείρησε να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2006, νέος τραυματισμός στο γόνατο, τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες. Πάντως στην Ρίβερ πέτυχε 34 γκολ σε 73 εμφανίσεις.

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης