«Μίδας» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαλκάο!

«Μίδας» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαλκάο!

Ο 26χρονος στράικερ θ’ αμείβεται με 440.000 ευρώ (!) την εβδομάδα, δηλαδή με περισσότερα από 20 εκατ. το χρόνο - Περισσότερα και από τον αρχηγό Γουέιν Ρούνεϊ που παίρνει 380.000 την εβδομάδα

«Μίδας» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαλκάο!
Η επικείμενη μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «όλα τα λεφτά» της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών. Και όχι μόνο… μεταφορικά! 

Πέραν των 9,5 εκατ. ευρώ για να τον «νοικιάσουν» την προσεχή σεζόν και των 65 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να δαπανήσουν του χρόνου για να τον κάνουν δικό τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα τα… σκάσουν χοντρά και στον ίδιο τον Κολομβιανό σταρ! 

Διότι για τις υπηρεσίες του (και τα γκολ του βεβαίως-βεβαίως) ο 26χρονος στράικερ θ’ αμείβεται με 440.000 ευρώ (!) την εβδομάδα! 

Κλείσιμο
Περισσότερα από τον αρχηγό Ρούνεϊ, που παίρνει 380.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακόμα περισσότερα από το άλλο μεγάλο απόκτημα, Ντι Μαρία, που θα βάζει κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό του 320.000 ευρώ. 

Και ασύγκριτα παραπάνω από τον (πιθανότατο παρτενέρ του στην επίθεση) Φαν Πέρσι, που θα τη βγάζει με… μόλις 280.000 ευρώ. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης