Αναστασίου: «Ενδιαφέρουσα, αλλά δύσκολη κλήρωση»

Αναστασίου: «Ενδιαφέρουσα, αλλά δύσκολη κλήρωση»

Όπως ήταν φυσικό, ο ιδιαίτερα αγαπητός στην Ολλανδία Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε Μέσο της χώρας για την κλήρωση του Europa League, χαρακτηρίζοντάς την «ενδιαφέρουσα, αλλά δύσκολη»

Αναστασίου: «Ενδιαφέρουσα, αλλά δύσκολη κλήρωση»
Στο «www.vl.nl» μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου με αφορμή την κλήρωση του Europa League που φέρνει τον Παναθηναϊκό απέναντι σε Αϊντχόφεν, Ντιναμό Μόσχας, Εστορίλ. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ολλανδική ομάδα, αφού ο ίδιος έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής εκεί, αλλά στη συγκεκριμένη χώρα έκανε τα πρώτα του βήματα ως τεχνικός. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το γεγονός πως θα βρει απέναντί του τον Κοκού και την Αϊντχόφεν: 
Κλείσιμο
«Έχω παίξει εναντίον του άρα είναι ωραίο που θα βρεθούμε και αντίπαλοι ως προπονητές. Το να αντιμετωπίσω μια ολλανδική ομάδα είναι φυσικά κάτι ξεχωριστό για μένα καθώς έχω παίξει αρκετά χρόνια και έχω γίνει προπονητής εκεί. Έχω δει όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Αϊντχόφεν. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την ομάδα. Η επίθεσή της είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο». 

Για την απουσία του Μπεγκ: 
«Θα είναι δυο μήνες εκτός με σπασμένη την κλείδα. Αυτό είναι κακό για εμάς γιατί είναι πολύ χρήσιμος στο 4-4-2 με το οποίο παίζουμε. Τώρα ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο χωρίς να έχουμε στην επίθεση μας τον Μπεργκ μέχρι να επιστρέψει». 

Για την κλήρωση: 
«Η κλήρωση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη. Για την Εστορίλ ξέρουμε πολύ λίγα αλλά για την Ντιναμό Μόσχας, την Αϊντχόφεν και τον Παναθηναϊκό όλοι ξέρουν ότι είναι τρεις ομάδες με υψηλό επίπεδο. Μόνο δυο όμως μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση, οπότε ο στόχος είναι ξεκάθαρος». 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης