Δείτε όλους τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Δείτε όλους τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κλήρωση έβγαλε ομίλους όπου θα γίνει... μάχη για την πρόκριση, αλλά και ομίλους όπου ήδη από την αφετηρία τα φαβορί ξεχωρίζουν

Δείτε όλους τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ
Στο Μονακό προέκυψαν δηλαδή και... όμιλοι του θανάτου, αλλά και όμιλοι ιδιαίτερα λάιτ. Όπως και διάφορα ζευγάρια που γνωρίζονται πολύ καλά από το παρελθόν. Όπως για παράδειγμα η νέα «συγκατοίκηση» της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι που τα τελευταία 3 χρόνια όλο και περισσότερο σμίγουν! Αλλά και η Άρσεναλ με την Ντόρτμουντ που είναι επίσης... γνωστές από τα παλιά.

Στον 2ο όμιλο η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ, με την Λίβερπουλ που επέστρεψε έχει το ιστορικό της ενδιαφέρον, με την Βασιλεία και την φιλόδοξη Λουντογκόρετς να θέλουν να μπουν... σφήνα! Της φωτιάς και ο 5ος όμιλος με την Μπάγερν και την Σίτι να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως η Ρόμα σαφώς και έχει όνειρα στην διοργάνωση και η ΤΣΣΚΑ που παραδοσιακά κάνει... ζημιές! Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή του ΑΠΟΕΛ που ρεαλιστικά θα παίξει για την 3η θέση και το Europa League με αντίπαλο τον Άγιαξ, αφού Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν... καπαρώνουν από τώρα τα πρώτα εισιτήρια. Τέλος ο πλέον «ανοιχτός» όμιλος είναι ο 3ος καθώς η Μπενφίκα, η Ζενίτ, η Λεβερκούζεν και η Μονακό είναι ικανές για όλα. Ένας όμιλος χωρίς καθαρό φαβορί, αφού όλες μπορούν να βγουν πρώτες αλλά και... τέταρτες!

1ο Γκρουπ

Κλείσιμο
Ατλέτικο
Γιουβέντους
Ολυμπιακός
Μάλμε

2ο Γκρουπ

Ρεάλ
Βασιλεία
Λίβερπουλ
Λουντογκόρετς

3ο Γκρουπ

Μπενφίκα
Ζενίτ
Λεβερκούζεν
Μονακό 

4ο Γκρουπ

Αρσεναλ
Ντόρτμουντ
Γαλατασαράι
Αντερλεχτ

5ο Γκρουπ

Μπάγερν
Μάντσεστερ Σίτι
ΤΣΣΚΑ Μ. 
Ρόμα

6ο Γκρουπ

Μπαρτσελόνα
Παρί
Αγιαξ
ΑΠΟΕΛ

7ο Γκρουπ

Τσέλσι 
Σάλκε
Σπόρτινγκ 
Μάριμπορ

8ο Γκρουπ

Πόρτο
Σαχτάρ
Αθλέτικ
ΜΠΑΤΕ

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης