Εθνική Ελλάδας: «Ανακλήθηκε» ο Σιόβας

Εθνική Ελλάδας: «Ανακλήθηκε» ο Σιόβας

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Σιόβα αποφάσισαν να μην συμπεριληφθεί ο αμυντικός του Ολυμπιακού στην αποστολή για την Ρουμανία

Εθνική Ελλάδας: «Ανακλήθηκε» ο Σιόβας
Χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα στην αποστολή, θα υποδεχθεί τελικά την Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016, η Εθνική ομάδα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, αν και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, συμπεριλήφθηκε στην 24άδα που ανακοίνωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι την Τετάρτη. Ωστόσο από το βράδυ της ίδιας ημέρας μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με τον Ιταλό τεχνικό για να αποφασίσουν αν τελικά θα μπορεί να λάβει μέρος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τελικά, από κοινού και οι δύο κατέληξαν πως καλό θα ήταν να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, με αποτέλεσμα να ανακληθεί η πρόσκληση. Άλλωστε, έτσι και αλλιός ένας ποδοσφαιριστής θα έπρεπε να κοπεί, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός για το ματς με την Ρουμανία θα έπρεπε να δηλώσει 23 παίκτες.

Κλείσιμο
Πάντως, την Δευτέρα το πρωί ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για να τα πει με τους συμπαίκτες του, αλλά και με Κλαούντιο Ρανιέρι, face to face αυτή την φορά και όχι τηλεφωνικά.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης