Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0 (τελικό)

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0 (τελικό)

Περέιρα, Αθανασιάδης, Μακ και Μάρτενς τα γκολ για τον ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0 (τελικό)
Έτσι όπως τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στο Κισινάου κόντρα στην αδύναμη Ζίμπρου, ο σημερινός αγώνας, είναι ο αγώνας της χρονιάς. Ο «δικέφαλος του βορρά» μετά την ήττα του με 1-0 στην Μολδαβία, δεν έχει το παραμικρό περιθώριο στη Τούμπα, μιας και πιθανός αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί καταστροφή. Καταστροφή που θα έχει να κάνει και με το οικονομικό σκέλος, αλλά και με το πρεστίζ της ομάδας.

Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ έψαξε λύσεις για την ανατροπή του 1-0 ήταν με την Ουντινέζε την σεζόν 2000-01 και τα κατάφερε. Στην Ιταλία ο Μαρτζιότα είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για την Ουντινέζε που στην αναμέτρηση της Τούμπας δέχθηκε το γκολ από τον Πατρίτσιο Καμπς στο 73’ και πάλεψε για να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Στην παράταση άλλο ένα γκολ του Καμπς (102′) κι ένα του Φρούσου (108′) οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση.

Οι συνθέσεις του αγώνα
Κλείσιμο

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρατ, Τζιόλης, Μαντούρο, Μακ, Κίτσιου, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.     

Στον πάγκο: Γιακουμής, Βίτορ, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδράρης, Μάρτενς, Πόζογλου

Ζίμπρου (Όλεγκ Κουμπάρεφ): Ρούσου, Μπουρκγίου, Ερχάν, Πάβλιουτσεκ, Βρεμέα, Γιαρντάν, Ντέντοφ, Κλίμοβιτς, Τσεπτίν, Αμανί, Γκρόσου.

Στον πάγκο: Τσιρίνκιουτς, Αντόν, Ποτιρνίτσε, Βισνάκοβς, Ντιαλό, Αλεξέεβ Σπατάρου

Ο 37χρονος Ουκρανός διαιτητής Σέργκι Μπόικο θα είναι ο άρχοντας του αγώνα της Τούμπας. Βοηθοί του Ουκρανού διαιτητή, θα είναι οι συμπατριώτες του Ολεξάντρ Βόιτιουκ και Σέργκι Μπέκερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ουκρανός Γιάροσλαβ Κόζικ.
Ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Παούλιους Μαλζίνσκας από τη Λιθουανία, ενώ παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Σκοτσέζος Αλαν ΜακΡέι.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης