Κατσουράνης: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει»

Κατσουράνης: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει»

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το «αρρωστημένο» ελληνικό ποδόσφαιρο και την νέα εθνική του Ρανιέρι

Κατσουράνης: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει»
Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το «αρρωστημένο» ελληνικό ποδόσφαιρο, την νέα Εθνική Ελλα΄δας που σχεδιάζει ο Ρανιέρι, την κατάσταση στην Τούμπα και το δικό του μέλλον, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει.

Για το μέλλον του: «Είναι αλήθεια πως είχα πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, αλλά δεν προχώρησε. Είναι περίπλοκο το θέμα και υπάρχουν πολλά πράγματα για να πάρεις μια απόφαση. Θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, ούτε ξέρω αν θα αγωνίζομαι του χρόνου. Για την ΑΕΚ θα δούμε, δεν ξέρω, θα δείξει...»

Για τη μεταγραφή του Σάμαρη στην Μπενφίκα: «Θα του φανεί δύσκολο το πρωτάθλημα στην αρχή. Ό,τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω το έχω κάνει και θα το κάνω. Εξαρτάται όμως, καθαρά από τον ίδιο. Πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις και αυτό θα κάνει ο Ανδρέας. Είναι έτοιμος, είναι ώριμος, είχε πολύ καλή χρονιά και θα τα πάει πολύ καλά γιατί θα βρει τις κατάλληλες συνθήκες και θα ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο».

Κλείσιμο
Για τη μεταγραφή του Μανωλά στη Ρόμα: «Είναι η ταυτότητα που έχει χτίσει η ελληνική εθνική ομάδα. Δεν δεχόμαστε γκολ, άρα έχουμε καλούς αμυντικούς. Ο Κώστας έκανε μια καλή μεταγραφή και του εύχομαι τα καλύτερα. Να έχει την υγεία του γιατί έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα και στη Ρόμα και γενικά στο εξωτερικό».

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης