Μπατιστούτα: «Ζήτησα να μου κόψουν τα πόδια»!

Μπατιστούτα: «Ζήτησα να μου κόψουν τα πόδια»!

Ο Αργεντινός παλαίμαχος αστέρας εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα

Μπατιστούτα: «Ζήτησα να μου κόψουν τα πόδια»!
Πριν από λίγους μήνες είχε βγει η είδηση ότι ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έπασχε από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση κάτι που είχε διαψευστεί, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε τόσο σοβαρό πρόβλημα στα πόδια του που έφτασε σημείο να ζητήσει από τον γιατρό να του τα κόψει!

«Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Κατουριόμουν πάνω μου, γιατί δεν ήθελα να σηκωθώ… Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος. Σε τέτοιο σημείο που ζήτησα από γιατρό να μου κόψει τα πόδια! Επέμενα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση… 

Έβλεπα τον Πιστόριους και σκεφτόμουν πως “αυτό είναι λύση για μένα”. Ο γιατρός μού απάντησε πως δεν θα το κάνει. Του εξήγησα πως για μένα ήταν θέμα ποιότητας ζωής»,  Ο γιατρός μου δεν το επέτρεψε, μου είπε “είσαι τρελός”. Έκανα επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν παρουσίασε βελτίωση η κατάστασή μου. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Το βάρος μου (86κ.) στηριζόταν μόνο στα κόκκαλα και αυτό δημιουργούσε έναν αφόρητο πόνο».

Κλείσιμο
Τελικό ο Batigoal υποβλήθηλε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με τρία χρόνια πριν.



Πηγή gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης