Μανωλάς όπως… Μέγας Κωνσταντίνος

Μανωλάς όπως… Μέγας Κωνσταντίνος

«Με όνομα σαν κι αυτό, έμοιαζε πως ήταν προορισμένος για να παίξει στην Ρόμα αργά ή γρήγορα. Ο Κώστας -πλήρες όνομα Κωνσταντίνος- έφτασε ελπίζοντας να κατακτήσει την Ρώμη, όπως είχε κάνει πριν από αυτόν ο Μέγας Κωνσταντίνος»

Μανωλάς όπως… Μέγας Κωνσταντίνος
Παρομοίωση του Κώστα Μανωλά με τον Μέγα Κωνσταντίνο κάνει η Ρόμα σε αφιέρωμα που ανέβασε στην ιστοσελίδα της, αναφέροντας πως είναι «ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης». 

Όταν ξοδεύει μια ομάδα 15 εκατ. ευρώ για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, τότε θεωρείται αυτονόητο πως πιστεύει πολύ σε αυτόν. Αυτό ισχύει φυσικά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά με την Ρόμα. 

Χθες (26/8), ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «τζιαλορόσι» και σήμερα η ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενεί ένα άκρως κολακευτικό αφιέρωμα για το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. 

Εκτός των άλλων, αναφέρεται πως ο διεθνής μπακ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του, στην Ευρώπη, ενώ έγινε και μια σύγκριση του ιδίου με τον… Μέγα Κωνσταντίνο! 

Κλείσιμο
Αναλυτικά το αφιέρωμα της Ρομα: 

«Με όνομα σαν κι αυτό, έμοιαζε πως ήταν προορισμένος για να παίξει στην Ρόμα αργά ή γρήγορα. Ο Κώστας -πλήρες όνομα Κωνσταντίνος- έφτασε ελπίζοντας να κατακτήσει την Ρώμη, όπως είχε κάνει πριν από αυτόν ο Μέγας Κωνσταντίνος. Δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα των “τζιαλορόσι” (ακολούθησε τα βήματα των Χούτου, Δέλλα, Ταχτσίδη και Τοροσίδη *Ο Ελευθερόπουλος δεν είχε παίξει ποτέ για την πρώτη ομάδα), αλλά όπως και ο συνονόματος του, είναι ο πρώτος Ρωμαίος Κωνσταντίνος». 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης