Με τη νέα του φανέλα φωτογραφίζεται ο Μανωλάς

Με τη νέα του φανέλα φωτογραφίζεται ο Μανωλάς

Διάλεξε το «τυχερό 44» - «Ο Μπενατιά είναι το παρελθόν, εγώ είμαι το παρόν» δήλωσε ο διεθνής παίκτης

Με τη νέα του φανέλα φωτογραφίζεται ο Μανωλάς
Έτοιμος να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις της Ρόμα, εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως έγινε γνωστό θα φορά το νούμερο «44» δήλωσε πως η επιθυμία του ήταν να φορέσει τη φανέλα των Ρωμαίων, απορρίπτοντας προτάσεις μεγάλων συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης και της Γιουβέντους. 

«Ήρθα να έρθω στη Ρόμα. Πολύς κόσμος μου είπε καλά πράγματα. Με τις συμβουλές τους πήρα την απόφαση να έρθω εδώ. Για το αν είμαι έτοιμος να παίξω; Αυτό εξαρτάται από τον Γκαρσία. Είναι έτοιμος, όχι μόνο 100%, αλλά 120%!», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρόμα και στη συνέχεια αποκάλυψε πως: 

«Είχα προτάσεις από διάφορες μεγάλες ομάδας, ακόμα και από τη Γιουβέντους. Αλλά, η απόφασή μου ήταν να έρθω στη Ρόμα. Ο Μπενατιά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αλλά τώρα ανήκει στο παρελθόν. Εγώ είμαι το παρόν. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες προσδοκίες και συμφωνώ. Θα δουλέψω σκληρά για να μην απογοητεύσω την ομάδα. Η Ρόμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μένα. Δεν ξέρω εάν θα είμαι βασικός, αλλά θα δώσω τα πάντα, προκειμένου να καθιερωθώ». 

Κλείσιμο

Το «τυχερό 44» διάλεξε ο ίδιος

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης