«Σήκωσε» το Σούπερ Καπ η Ατλέτικο!

«Σήκωσε» το Σούπερ Καπ η Ατλέτικο!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ατλέτικο, με τσαμπουκά και θράσος πήρε την πρώτη κούπα της σεζόν στην Ισπανία

«Σήκωσε» το Σούπερ Καπ η Ατλέτικο!
Η Ατλέτικο του Σιμεόνε συνεχίζει να... τρελαίνει την Ισπανία. Σούπερ οι «ροχιμπλάνκος», άψογα στημένοι, εγκλώβισαν τη Βασίλισσα και με τσαμπουκά κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο εγχώριο τίτλο.

Ένα γκολ ήταν αρκετό, με τον Μάντζουκιτς να σκοράρει, να αντέχει στο... ξύλο και να δικαιώνει τους Μαδριλένους για την επιλογή τους. Χρειάστηκαν 29 χρόνια για να κατακτήσει ξανά η Ατλέτικο το Σούπερ Καπ, αλλά και 15 χρόνια για να κερδίσει εντός τη Ρεάλ.

Η «Βασίλισσα» συνέχισε τις αρνητικές επιδόσεις στα εκτός έδρας ματς της διοργάνωσης με 10 ήττες σε 13 ματς, ενώ ο Κασίγιας υπέστη την πρώτη του ήττα ως βασικός από την Ατλέτικο έπειτα από 27 ματς. Ο Κριστιάνο μπορεί να μπήκε στο 46', αλλά η Ρεάλ είχε μόνο τον... Χάμες να προσπαθεί, με την άμυνά της να παρουσιάζεται ξανά προβληματική.

Γκολ με το καλημέρα...

Κλείσιμο
Πολύ δυνατό ξεκίνημα της Ατλέτικο, έβαλε τη Ρεάλ -παρουσιάστηκε χωρίς τον Κριστιάνο - στην περιοχή από τα πρώτα δευτερόλεπτα και άρχισε το... σφυροκόπημα. Ο Βαράν στο 1' με σωτήριο τάκλιν γλίτωσε την ομάδα του, αλλά πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν σκοράρει. Ράμος και Βαράν ήταν... αλλού, ο Γκριεζμάν με κεφαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Μάντζουκιτς και ο διεθνής φορ με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Κροάτης στην ιστορία του θεσμού που καταφέρνει να πετύχει γκολ.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης