Ολυμπιακός: Σαφάρι για τον αντι-Σάμαρη

Ολυμπιακός: Σαφάρι για τον αντι-Σάμαρη

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στα χαφ ψάχνει ο Ολυμπιακός, με το όνομα του Κλεμάν Σαντόμ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα

Ολυμπιακός: Σαφάρι για τον αντι-Σάμαρη
Δεδομένη θεωρείται η αντικατάσταση του Ανδρέα Σαμάρη, ο οποίος πλέον ανήκει στην Μπενφίκα, και η μεταγραφή του έχει αφήσει ένα κενό στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Μετά τη μετακίνηση του διεθνούς χαφ στους «αετούς» προέκυψε ξανά το όνομα του Πάπε Ντιόπ, ενός παίκτη που είχε εξεταστεί στο πρόσφατο παρελθόν και, μάλιστα, υπήρξαν προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του με τη Λεβάντε.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον Σενεγαλέζο άσο. Από χθες το βράδυ έχει προκύψει η πληροφορία ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται ο Κλεμάν Σαντόμ.

Κλείσιμο
Πρόκειται για τον 27χρονο χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν και, όπως γράφει η SportDay πληροί τις προϋποθέσεις του Μίτσελ για ν' αντικαταστήσει τον Σάμαρη. Ωστόσο, οι Πειραιώτες τονίζουν ότι για εκείνους έχει προτεραιότητα το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης