Στη Γ' Εθνική ο Άρης!

Στη Γ' Εθνική ο Άρης!

Τον υποβιβασμό του Άρη στη Γ΄ Εθνική με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά αποφάσισε στην έκτακτη ΓΣ της η Κοινωνία Μελών - Αιχμές κατά του προέδρου Παναγιώτη Στεφανίδη που τοποθετήθηκε με επιστολή

Στη Γ' Εθνική ο Άρης!
Τέλος στο σίριαλ για το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης έβαλε η Κοινωνία Μελών της ομάδας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά (υπήρχαν και 3 άκυρα και 1 λευκό), οι οπαδοί αποφάσισαν υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε μέσω επιστολής. 

Από σήμερα Παρασκευή (22/08) αρχίζουν πλέον οι διαδικασίες της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που θα οδηγήσουν στη Γ΄ Εθνική, με ταυτόχρονη απόσυρση της συμμετοχής από τη Football League. H απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη τη προσεχή Δευτέρα. 

Κλείσιμο
Aκολουθούν οι σημαντικότερες τοποθετήσεις των όσων μελών μίλησαν: 

Αρχικά, αναγνώσθηκε η επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη: «Οι εσωτερικές διαμάχες και οι φήμες για Γ` εθνική δημιούργησαν εμπόδια στις επαφές με υποψήφιους χορηγούς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με τους λογαριασμούς της δεν μας επέτρεψε να ενεργοποιήσουμε τις συμφωνίες με παίκτες. Η δυσπιστία προς τη διοίκηση δημιούργησε προβλήματα στην προσέλκυση χορηγών. Μαζέψαμε 700.00 ευρώ από συγκεκριμένες χορηγίες, τη στιγμή που το χορηγικό πρόγραμμα παραμένει ανοικτό, όπως και οι πωλήσεις διαρκείας. Κουραστήκαμε από τη συνεχή αναζήτηση χρημάτων, όπως και ο κόσμος. Είναι σαφές ότι η διοίκησή μας δεν έχει τη στήριξη του κόσμου και φαίνεται και από τις πωλήσεις διαρκείας. Επομένως, για να πορευθούμε μαζί πρέπει να υπάρχει στήριξη, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο, με τα σημερινά δεδομένα. 

Χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει. Η έλλειψη μικρού ποσού αποτρέπει την ενεργοποίηση συμφωνιών με παίκτες. Θα σεβαστούμε την απόφαση της Γ.Σ., αρκεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε εμάς. Η απουσία μου, απόψε, δεν είναι ένδειξη έλλειψης σεβασμού. Οφίλεται σε προσωπικό μου θέμα και θα σεβαστώ κάθε απόφαση του Σώματος της Γ.Σ».

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης