Europa League: Κακός ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία

Europa League: Κακός ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία

Με το πρόβλημα στο σκοράρισμα να φαίνεται ξεκάθαρα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Κισινάου από την Ζίμπρου με 1-0 και η πρόκριση στους ομίλους Γιουρόπα έγινε ακόμα πιο δύσκολη

Europa League: Κακός ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία
Από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια είχε αρχίσει να φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στο σκοράρισμα και μπορεί πίσω να τα πήγαινε εξαιρετικά, ωστόσο αν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν κάνεις και ένα λάθος πίσω, τότε θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Ε όλα τα παραπάνω τα είδαμε και σήμερα στο Κισινάου, με τον «δικέφαλο του βορρά», απέναντι σε μία σαφώς κατώτερη ομάδα όπως είναι η Ζίμπρου, να μην έχει πρόβλημα στην άμυνα, αλλά να μην μπορεί να βάλει με τίποτα την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Δυστυχώς το λάθος έγινε, έγινε και μαζί του το 1-0 και πλέον οι Μολδαβοί είναι το φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Και είναι όχι γιατί διαθέτουν καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί μέσα σε μία ομάδα θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίξει επιτέλους επίθεση. Θα πρέπει μέσα στη Τούμπα να σκοράρει και μάλιστα δύο φορές (αν δεν δεχθεί τέρμα), για να πάρει την πρόκριση, μια πρόκριση που μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση φαινόταν σχετικά εύκολη. Αλλά είπαμε για να είναι κάτι εύκολο, πρέπει και εσύ να βάλεις το χέρι σου (στην προκειμένη το πόδι σου) και οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν. 

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης