Αναβαθμισμένη Εθνική

Αναβαθμισμένη Εθνική

Χαμόγελα στις τάξεις της Εθνικής για τη διαρκή βελτίωση. Η… αναβάθμιση του παιχνιδιού με Καλάθη, ο «ξεψαρωμένος» Αντετοκούνμπο και ο ανεβασμένος Βουγιούκας.

Αναβαθμισμένη Εθνική
Σύμφωνοι, αυτή η Τουρκία δεν είναι κανένα φόβητρο, αλλά αν μη τι άλλο η Εθνική παρουσιάζει διαρκή πρόοδο στο παιχνίδι της. Μικρή σημασία έχει η χθεσινή νίκη με 70-56 στο ΟΑΚΑ, αλλά μεγάλη το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα δείχνει και πιο έτοιμη για να εξαντλήσει τις δυνατότητές της στο Μουντομπάσκετ που αρχίζει το επόμενο Σάββατο. 

Η… αναβάθμιση της ελληνικής ομάδας έχει αιτίες. Δεν είναι μόνο ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της, όπως ισχύει σε κάθε ανανεωμένο σύνολο, αλλά και η προσθήκη παικτών ή η αγωνιστική άνοδος άλλων. Μετά την εμφανή βελτίωση που παρουσιάστηκε με την επάνοδο του Γιώργο Πρίντεζη, χθες έγιναν σαφείς οι ευεργετικές επιδράσεις του Νικ Καλάθη στο παιχνίδι της ομάδας. Αν και από αγωνιστική απραξία τεσσάρων μηνών (τελευταίος του αγώνας ήταν στις 16/4), ο 25χρονος γκαρντ έδειξε αμέσως πόσο μπορεί να βοηθήσει την Εθνική. Πρόσφερε ταχύτητα στην ανάπτυξη, δημιουργία στην επίθεση και γρήγορα πόδια στην άμυνα, ενώ έδειξε αισθητά βελτιωμένος και στο πιο αδύναμο κομμάτι του παιχνιδιού του, το σουτ. Σε 21:09 είχε 12 πόντους (3/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Διαβάστε περισσότερα στο
www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης