Ανήσυχοι οι Δανοί, καθησυχάζει ο ΠΑΟ

Ανήσυχοι οι Δανοί, καθησυχάζει ο ΠΑΟ

Οι άνθρωποι της Μίντιλαντ εξέφρασαν ανησυχία για την ασφάλεια των εκδρομέων φιλάθλων τους στον αποψινό αγώνα στη Λεωφόρο, αλλά έλαβαν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ανήσυχοι οι Δανοί, καθησυχάζει ο ΠΑΟ
Η Μίντιλαντ θα έχει απόψε στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα play offs του Europa League την υποστήριξη 25-30 φιλάθλων τους. 

Οι ιθύνοντες της ομάδας από τη Δανία εξέφρασαν ανησυχίες για την ασφάλειά τους, καθώς δεν θα καθίσουν σε ξεχωριστή θύρα, απομακρυσμένοι από τους φίλους των «πράσινων». Κάτι τέτοιο, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να γίνει σε ένα τόσο μικρό γήπεδο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έδωσαν διαβεβαιώσεις στους Δανούς πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και θα καθίσουν σε θέσεις κοντά στα επίσημα υπό την… προστασία αστυνομικής δύναμης. 

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Κλάους Στάινλαϊν, μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα στον Τύπο της Δανίας. «Μας είπαν πως οι φίλαθλοί μας θα καθίσουν κοντά στο σημείο που θα είμαστε κι εμείς, στα επίσημα. Μας διαβεβαίωσαν πως δεν πρέπει να ανησυχούμε κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε και να τους εμπιστευτούμε», ανέφερε. 

Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης