Καλάθης: «Ήρθε η ώρα μου να βοηθήσω την Εθνική»

Καλάθης: «Ήρθε η ώρα μου να βοηθήσω την Εθνική»

«Είναι σπουδαίο και το ότι παίζω με παίκτες όπως τον Ζήση, τον Μπουρούση, τον Πρίντεζη» δήλωσε ο διεθνής παίκτης

Καλάθης: «Ήρθε η ώρα μου να βοηθήσω την Εθνική»
Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα μίλησε ο Νικ Καλάθης μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία κι έδειξε αισιόδοξος για την παρουσία της «γαλανόλευκης» στο Μπουντομπάσκετ. 

Ο ομογενής γκαρντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι φόρεσε ξανά τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έκανε λόγο για ένα υπέροχο συναίσθημα, ενώ επισήμανε πως ήρθε η ώρα του να... κάνει κάτι για τη «γαλανόλευκη». 

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Τόσο καιρό έβλεπα τα παιχνίδια από τον πάγκο, αλλά είναι ακόμη καλύτερο να παίζεις μαζί τους συμπαίκτες σου. Επιτέλους μπόρεσα και εγώ να παίξω και ένιωσα πραγματικά πολύ καλά. Έχουμε πολύ ταλαντούχα ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο», δήλωσε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα ο γκαρντ των Γκρίζλις και πρόσθεσε:

Κλείσιμο
«Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Και το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δυνατό τεστ. Θεωρώ πως στην Ισπανία θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του θα μας πουν τα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω για την Ελλάδα και νιώθω πως ήρθε η ώρα μου να κάνω κάτι για την ομάδα και να την βοηθήσω». 

Ενώ για την Εθνική είπε πως: «Είναι σπουδαίο και το ότι παίζω με παίκτες όπως τον Ζήση, τον Μπουρούση, τον Πρίντεζη. Ναι είναι ωραίο με τα παιδιά που θα παίξουν ΝΒΑ, ο Παπανικολάου είναι απίστευτος, ο Γιάννης είναι πολύ καλός, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι είμαι σε αυτή την ομάδα. Έχουν πολύ υψηλό IQ τα παιδιά και ειδικά ο Ζήσης. Αν βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας θα κάνουμε κάτι πολύ καλό».

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης