Αλαφούζος σε Αναστασίου: «Το μέλλον σου είναι εδώ»

Αλαφούζος σε Αναστασίου: «Το μέλλον σου είναι εδώ»

Αποφασισμένος να καλέσει τον Γιάννη Αναστασίου για αναπροσαρμογή συμβολαίου είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ύστερα από την απόφαση του Έλληνα τεχνικού του «τριφυλλιού» να απαντήσει αρνητικά στη Γκενκ

Αλαφούζος σε Αναστασίου: «Το μέλλον σου είναι εδώ»
Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες από το Βέλγιο που ήθελαν τον Γιάννη Αναστασίου να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Γκενκ. 

Όπως έγινε γνωστός, ο βελγικός σύλλογος πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές στον Έλληνα τεχνικό από εκείνες που έχει να λαμβάνειν στο «τριφύλλι». 

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 42χρονος προπονητής απάντησε αρνητικά, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε χωρίς να χρονοτριβήσει τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να μην ενημερωθούν από τρίτους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

«Μου έκανε πρόταση η Γκενκ, αλλά δεν τη συζήτησα καν, διότι τους είπα, ότι έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το μυαλό μου είναι εδώ και στα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Μίντιλαντ», τόνισε ο Αναστασίου στους δύο άνδρες. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι «το μέλλον σου είναι εδώ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και για σένα και για την ομάδα να έχεις πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά φυσικά δεν περνάει από το μυαλό μου και από μυαλό κανενός στο κλαμπ, ότι μπορεί να μη συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία». 
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης