«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»

«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»

Πρόταση στη Νάπολι για το δανεισμό του Εδουάρδο Βάργκας, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά στην ΚΠΡ, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας, σύμφωνα με τους Ιταλούς

«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»
Ο Εδουάρδο Βάργκας είναι μία… ανάσα από την ΚΠΡ, ωστόσο οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» αποκάλυψαν πως ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας είχαν χτυπήσει –την τελευταία στιγμή- την πόρτα της Νάπολι για να τον κάνουν δικό τους! 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας όσο και η τουρκική ομάδα είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στους «παρτενοπέι» για το δανεισμό του Χιλιανού επιθετικού, με οψιόν αγοράς. 

Ωστόσο, η Νάπολι απέρριψε και τις δύο προτάσεις και έτσι ο 24χρονος διεθνής Χιλιανός είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της «νεοφώτιστης» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ως δανεικός από τους Κυπελλούχους Ιταλίας. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Βάργκας ανήκει στην ιταλική ομάδα από το 2012, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, οι «παρτενοπέι» τον παραχώρησαν δανεικό αρχικά στην Γκρέμιο (2013) και πέρυσι στη Βαλένθια!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης