Βίντεο: Χαστούκισε δημοσιογράφο ο Μαραντόνα!

Βίντεο: Χαστούκισε δημοσιογράφο ο Μαραντόνα!

Κατέβηκε εκνευρισμένος από το αυτοκίνητό του και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε:  «Τι έγινε, ηλίθιε; Εγώ σε ενοχλώ;»

Βίντεο: Χαστούκισε δημοσιογράφο ο Μαραντόνα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, συγκρούεται με δημοσιογράφους, όμως αυτή τη φορά πήγε ένα βήμα παραπέρα, χαστουκίζοντας έναν ρεπόρτερ.

Ο Μαραντόνα βρέθηκε το Σάββατο μαζί με τη σύντροφό του και τον γιο τους στο Εθνικό Θέατρο της Αργεντινής για να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση.

Ωστόσο, κατά την αποχώρησή τους περίμενε έξω από το θέατρο πλήθος δημοσιογράφων.
Κλείσιμο

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφερε πώς ένας δημοσιογράφος έκανε μια «χειρονομία» στη σύντροφό του Μαραντόνα, γεγονός που προκάλεσε την οργή του  53χρονου.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αργεντινής κατέβηκε εκνευρισμένος από το αυτοκίνητό του και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε:  «Τι έγινε, ηλίθιε; Εγώ σε ενοχλώ; Εσύ γιατί ενοχλείς τη γυναίκα μου;», ενώ στη συνέχεια τον χαστούκισε!

«Βρίσκομαι σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, οπότε μη μού σπάτε τα α....δια, γιατί είμαι 53 χρονών και δεν είμαι ο "Ντιεγκίτο"... Το όνομά μου είναι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!» ανέφερε, στη συνέχεια ο  Μαραντόνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης