Ιταλικό «χρώμα» στο επιτελείο του Ρανιέρι

Ιταλικό «χρώμα» στο επιτελείο του Ρανιέρι

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας θα συνεργαστεί με τους τρεις Ιταλούς με τους οποίους συνεργάστηκε για δύο χρόνια στη Μονακό

Ιταλικό «χρώμα» στο επιτελείο του Ρανιέρι
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά την στελέχωση της «γαλανόλευκης». Ο 62χρονος προπονητής επέλεξε τους ίδιους συνεργάτες που είχε την περασμένη διετία στη Μονακό. 

Βοηθός του Κλαούντιο Ρανιέρι θα είναι ο 49χρονος Ιταλός, Πάολο Μπενέτι, που είναι μαζί από τη Γιουβέντους (2007-2009). Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Ρόμα (2009-2011), την Ίντερ (2011-2012) και φυσικά στη Μονακό. 

Την ευθύνη για την εκγύμναση των διεθνών θα έχει στο εξής ο 29χρονος Ιταλός, Αντρέα Ατσαλίν, ο οποίος είναι το νεότερο μέλος στο τεχνικό επιτελείο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Την περσινή περίοδο ήταν ο γυμναστής της Μονακό και επιλέχθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Ο παλαιότερος συνεργάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στη μέχρι σήμερα προπονητική του καριέρα είναι ο Τζόρτζιο Πελιτσάρο. Ο 67χρονος Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής και η συνεργασία του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι κρατάει περισσότερο από 20 χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 1991 μέχρι και σήμερα, βρέθηκαν μαζί στον πάγκο 11 συλλόγων (Νάπολι, Φιορεντίνα, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Βαλένθια, Πάρμα, Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ και Μονακό). 

Δείτε φωτογραφίες στο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης