Europa League: Σαράγιεβο-Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

Europa League: Σαράγιεβο-Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Περιστερίου από τον Νάστο στο 74΄ - Το πρώτο γκολ ο Φυτανίδης με κεφαλιά στο 11΄ - Ισοφάρισε ο Πουζίγκατσα στο 26΄ με σουτ που κόντραρε σε 2 σώματα, άλλαξε πορεία, πήγε στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα

Europa League: Σαράγιεβο-Ατρόμητος 1-2 (τελικό)
Tελείως διαφορετικά είναι τα δεδομένα φέτος για τον… Ευρωπαίο Ατρόμητο, ο οποίος απόψε έχει το ρόλο του φαβορί στην έδρα της Σαράγιεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Βόσνιοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φοβίσουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει από σήμερα να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr

«Ήρθαμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν την υποτιμούμε, παρ' ότι μας έθεσαν φαβορί. Και η ισοπαλία πάντως θα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα μας ξενίσει καθόλου», ήταν το μήνυμα του έμπειρου τεχνικού των «κυανόλευκων» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο 62χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τον Ατρόμητο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στις τελευταίες προπονήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης