«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»!

«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζόνας της Βαλένθια, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν χθες το βράδυ στην Ισπανία

«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»!
Σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Ρομπίνιο, αλλά από την Ισπανία προέκυπτε η πληροφορία πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμη Βραζιλιάνου επιθετικού. 

Ο λόγος για τον Ζόνας, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βαλένθια και οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 30χρονος παίκτης πήγε στο προπονητικό κέντρο των «νυχτερίδων», όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, παρότι δεν υπολογίζεται από τον Νούνο Σάντο. 

Ο διεθνής άσος ψάχνει την επόμενη ομάδα του και έτσι οι Ισπανοί βάζουν στο «κόλπο» τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι – όπως αναφέρει η SportDay – φέρονται να έχουν ρωτήσει ήδη τη Βαλένθια για τον Ζόνας. 

Ο ισπανικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό μπορεί να «πέσει», και το κασέ του παίκτη φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που μπορούν να προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης