ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Μπαρμπόσα

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Μπαρμπόσα

Ο 27χρονος εξτρέμ, πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, λίγο μετά τη 1, μετά τα μεσάνυχτα και το πρωί της Πέμπτης περνάει από ιατρικά, για λογαριασμό της «Ένωσης» 

Στα γραφεία της Aegean για τις υπογραφές ο Μπαρμπόσα!
Πάτησε Ελλάδα και υπογράφει. Μετά την συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπράγκα, αλλά και τη δική του με την «Ένωση», ο Έλντερ Μπαρμπόσα, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος, ταξίδεψε μέσω Βαρκελώνης για Αθήνα και η πτήση του έφτασε 10 λεπτά πριν τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Γύρω στη 1.08 έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος, όπου τον περίμενε ο Βαγγέλης Γιαννίσης, προκειμένου να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει. 

Παρά την κόπωση από το πολύωρο ταξίδι, ο Μπαρμπόσα, έδειχνε ευδιάθετος και προφανώς ευχαριστημένος από την εξέλιξη της άφιξης του στην Ελλάδα. Το πρωί της Πέμπτης, ο ποδοσφαιριστής, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, ενώ δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Πηγή:
sport-fm.gr
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης