ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους

ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην επόμενη συνάντηση να συμφωνήσει με τον Αθανασιάδη, αλλιώς ο διεθνής επιθετικός θα ετοιμάζει βαλίτσες μόνο για το εξωτερικό

ΠΑΟΚ, αλλιώς εξωτερικό για Κλάους
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια άλλη μεταγραφή. Ο Σαββίδης και ο Κλάους τα είπαν, αλλά δεν συμφωνήσαν καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, όπως κι αν το δει κάποιος, είναι σημαντική. 

Οι Θεσσαλονικείς πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα έχουν μια ακόμα συνάντηση με την πλευρά του διεθνή επιθετικού προκειμένου  να βρουν την χρυσή τομή. Πιθανότατα εκτός του Ιβάν Σαββίδη θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης. Ξέρετε πως είναι αυτά «ανέβα λίγο εσύ να κατέβω λίγο εγώ». Η διαφορά όμως που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι 100-150.000 ευρώ.

Βλέπει εξωτερικό
Κλείσιμο

Αν σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Ο Κλάους, που θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο, θα αναζητήσει αλλού την τύχη του με κατεύθυνση στο εξωτερικό. Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις από διάφορες ομάδες, όμως υπήρχε αρνητική απάντηση από τους Θεσσαλονικείς. Αυτή την φορά όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά  καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστής από τον Δεκέμβριου θα μπορεί να συζητά και να διαπραγματεύεται με οποιαδήποτε ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης