«Έμπλεξαν» σε σενάρια οι Έφηβοι μετά την ήττα από τη Σερβία

«Έμπλεξαν» σε σενάρια οι Έφηβοι μετά την ήττα από τη Σερβία

Την ευκαιρία να προκριθεί… πρόωρα στα προημιτελικά έχασε η Εθνική Εφήβων γνωρίζοντας την ήττα με 74-69 - Ξεχώρισε ο Μήτογλου.

«Έμπλεξαν» σε σενάρια οι Έφηβοι μετά την ήττα από τη Σερβία
Αν και προηγήθηκε ακόμη και με +9 στο τρίτο δεκάλεπτο, η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε με 74-69 από τη Σερβία και μπήκε σε περιπέτειες. Προκρίνεται στα προημιτελικά σίγουρα με νίκη επί του Μαυροβουνίου την Τετάρτη (16:15) ή αν χάσει στο τελευταίο σημερινό ματς η Ισπανία από την οικοδέσποινα Τουρκία. Κορυφαίος ο Μήτογλου με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ. 

Το ματς 

Οι δύο ομάδες ισορροπούσαν από το ξεκίνημα του αγώνα εναλλασσόμενες στο σκορ (0-4 και 8-11 η Σερβία, 17-15 η Ελλάδα), με την Εθνική να έχει ισορροπία στην επίθεση, αλλά να δέχεται ένα 6-0 με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (17-21). Η είσοδος του Μήτογλου πρόσφερε σκορ στην ελληνική ομάδα, που με την άνοδο και των Χαραλαμπόπουλου και Σταμάτη έκλεισε το ημίχρονο στο 37-32. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έκαναν ιδανική εκκίνηση στο τρίτο δεκάλεπτο φτάνοντας και στο 44-35, αλλά έμειναν στο μηδέν στο δεύτερο μισό της περιόδου και οι «πλάβι» με ένα 12-0 ανέκτησαν την πρωτοπορία (50-54). Ο εξαιρετικός Μήτογλου ανέλαβε να αποκαταστήσει την τάξη και η ελληνική ομάδα με ένα επί μέρους 10-1 πέρασε και πάλι μπροστά με 60-55. Όμως ένα 5-0 του Πένο οδήγησε σε νέα ανατροπή (66-67) στα 101 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και η Σερβία διατηρήθηκε μπροστά μέχρι το τέλος φτάνοντας στη νίκη. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης