Κατσικάρης: Το IQ του Έλληνα είναι πολύ υψηλό

Κατσικάρης: Το IQ του Έλληνα είναι πολύ υψηλό

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που κύλησε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης, που εξήρε τη διάθεση και την εξυπνάδα των παικτών του

Κατσικάρης: Το IQ του Έλληνα είναι πολύ υψηλό
Είναι ευτυχής ένας προπονητής όταν έχει στα χέρια του παίκτες που μαθαίνουν γρήγορα κι εφαρμόζουν ό,τι τους ζητήσει, δουλεύοντας παράλληλα σκληρά, αλλά και μέσα σε καλό κλίμα. Τα στοιχεία αυτά συνδυάζει η Εθνική, όπως δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ κάνοντας έναν απολογισμό της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, που ολοκληρώθηκε το πρωί με την «επίσημη αγαπημένη» να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα. 

«Το πιο δύσκολο της υπόθεσης σε αυτό το πρώτο στάδιο είναι το γεγονός ότι έχεις 16 παίκτες που προέρχονται από διαφορετικές καταστάσεις με την έννοια ότι κάποιοι είχαν το περιθώριο να ξεκουραστούν λίγο περισσότερο, άλλοι λιγότεροι. Ο πρώτος στόχος ήταν χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα από τα εργομετρικά, να φτιάξουμε μια ομάδα εναρμονίζοντας αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα χρειαστούμε τις επόμενες μέρες, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το σύνολο. Ένα από τα βασικά συστατικά για τη συνέχεια είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να έχουμε αντοχές και ταχύτητα. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε. Δεν είχαμε τραυματισμούς, με εξαίρεση αυτόν του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί εγώ το ήξερα, αλλά το διαπίστωσα για μία ακόμη φορά ότι η εξυπνάδα και το IQ του Έλληνα είναι πολύ ψηλά», τόνισε ο 46χρονος τεχνικός. 


Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης