Ανακοινώθηκε ο Μπούι

Ανακοινώθηκε ο Μπούι

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τον επόμενο χρόνο είναι και τυπικά ο Μπούι. «Χαρούμενος που ανήκω σε ένα τόσο σημαντικό σύλλογο, θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα», το μήνυμά του.

Ανακοινώθηκε ο Μπούι
Απ’ τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν στην Αθήνα κι αφότου πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ήταν η ώρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μπούι απ’ τον Παναθηναϊκό.

Όπως κι έγινε, με τον Ολλανδό άσο να αποτελεί και τυπικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων, που θα παίξει στην χώρα μας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ως δανεικός απ’ τη Γιουβέντους.


Κλείσιμο
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Γιουβέντους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, έχω λοιπόν μεγάλο κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν αλλά και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπούι, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Πηγή www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης