«Όχι» Μήτρογλου σε «χρυσό» συμβόλαιο της Τράμπζονσπορ

«Όχι» Μήτρογλου σε «χρυσό» συμβόλαιο της Τράμπζονσπορ

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Κώστας Μήτρογλου στην Τράμπζονσπορ, η οποία κάλυπτε οικονομικά τη Φούλαμ, ενώ προσέφερε εξαιρετικό συμβόλαιο και στον 29χρονο φορ

«Όχι» Μήτρογλου σε «χρυσό» συμβόλαιο της Τράμπζονσπορ
Δεύτερος τούρκικος σύλλογος στρώνει… εκατομμύρια μπροστά στον Κώστα Μήτρογλου μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και αυτή τη φορά η υπόθεση δεν είχε αίσιο τέλος για ομάδα της γειτονικής χώρας. 

Αρχικά είχε εμφανιστεί η Μπεσίκτας, αλλά οι κακές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί με τη Φούλαμ, συν το γεγονός ότι άργησε να αποφασίσει ο Έλληνας επιθετικός έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μην έχει ευτυχή κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση. 

Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκε και η Τράμπζονσπορ, όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay» και η πρόταση που έκανε ήταν πραγματικά καλή και για τον παίκτη και για την ομάδα του. 

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, στον Μήτρογλου προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 6,5 εκατομμύρια ευρώ, συν δέκα χιλιάδες για κάθε συμμετοχή και 150 χιλιάδες για κάθε δέκα γκολ. Το σκέφθηκε αρκετά, αλλά το περασμένο Σαββάτο απάντησε αρνητικά. 

Οι Λονδρέζοι από την άλλη θα έπαιρναν 9 εκατομμύρια ευρώ. Καλά λεφτά, αν και θα είχαν συνολικά ζημιά έξι εκατομμυρίων, διότι τον περασμένο Ιανουάριο «έσκασαν» 15 στον Ολυμπιακό, αλλά αν έλεγε «ναι» ο ποδοσφαιριστής δεν δημιουργούσαν πρόβλημα. 

Κίνηση έγινε και από την Σεντ Ετιέν, η οποία έδινε τα ίδια λεφτά στη Φούλαμ, αλλά δεν κάλυπτε τον Μήτρογλου και κάπου εκεί σταμάτησαν οι συζητήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης