ΑΕΚ: Το σκέφτεται ο Μασούντ

ΑΕΚ: Το σκέφτεται ο Μασούντ

Νέα επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε ο Σοζέι Μασούντ και ρώτησε αν ισχύει η πρόταση της ΑΕΚ - Τι απάντησε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης - Ίσως καθυστερήσει του εξτρέμ

ΑΕΚ: Το σκέφτεται ο Μασούντ
Κορυφώνονται οι επαφές από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους υποψήφιους στόχους για τη θέση του αριστερού χαφ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο μουντιαλικός άσος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ο Μασούντ, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα και για παίκτη από την ισπανική αγορά. 

Υπάρχει και η σκέψη στην ΑΕΚ να… τρενάρουν το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να περάσουν οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου και να δουν μήπως οι απλησίαστες περιπτώσεις, με τα τωρινά δεδομένα, έχουν γίνει πιο προσιτές. Αν βεβαίως φανεί ότι έχει δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για κάποιον από τους μεταγραφικούς στόχους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, τότε θα προσπαθήσουν να το τελειώσουν άμεσα το θέμα οι άνθρωποι της Ένωσης. 

Ο Σοζέι Μασούντ είχε επαφή πρόσφατα (ύστερα από δική του επιθυμία) επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον ρώτησε αν ισχύει ακόμη η πρόταση της ΑΕΚ και η απάντηση ήταν «ναι». Ωστόσο, του τονίστηκε ότι είναι πιθανό να βρεθεί παίκτη πριν ενημερώσει ο ίδιος ποια είναι απόφαση του και τότε θα ακυρωθεί η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» προς τον Ιρανό εξτρέμ. 

Κλείσιμο
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου κάνει διακοπές και περιμένει πρόταση από κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ ο ίδιος θέλει πολύ να πάει στην Ισπανία. Πάντως, η πρόταση της ΑΕΚ παραμένει η καλύτερη από αυτές που έχει στα χέρια του. 

Στο θέμα του γηπέδου την Τρίτη ως γνωστόν θα ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, λόγω «Αγια-Σοφιάς» και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Οι άδειες αναμένεται να εκδοθούν, εφόσον πάνε όλα κατ’ ευχήν τον Οκτώβριο. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου για το γηπεδικό. Αναμένεται να δείξει πως είναι αντίθετος με το ρυθμιστικό σχέδιο, αλλά δύσκολα θα εναντιωθεί ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά το γήπεδο και περιμένουν στην ΑΕΚ να δουν τη θέση για την παραχώρηση των 2,4 στρεμμάτων. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης