«Πάτησε» Αθήνα ο Μπούι!

«Πάτησε» Αθήνα ο Μπούι!

Ο δανεισμός του Μπούι από την Γιουβέντους στον Παναθηναϊκό είχε αίσιο τέλος, με τον Ολλανδό μέσο να βρίσκεται στην Αθήνα όπου τον υποδέχτηκε το gazzetta!

«Πάτησε» Αθήνα ο Μπούι!
Στην Ελλάδα έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος, έφτασε στη χώρα μας δέκα λεπτά πριν τη 1 και το gazzetta.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου τον υποδέχτηκε μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλα Βασιλαρά και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που τον καλωσόρισαν από πλευράς Παναθηναϊκού.

Εμφανώς ταλαιπωρημένος από το ταξίδι, ο νεαρός Ολλανδός στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ενώ έδειξε να γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει. Ακόμα, χαρακτήρισε κίνητρο για τον ίδιο την ευκαιρία που του δίνει το «τριφύλλι» να αγωνιστεί στην Ευρώπη...

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ για να γίνω μέλος του. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα
εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης